dejta på facebook youtube Välkommen till Birthday.se - Sveriges största födelsedagsportal på nätet

Om Birthday.se

dejting pannkakan dejting Birthday.se är till för dig som vill hålla koll på, och aldrig glömma, en födelsedag. Vi erbjuder en kombination av faktabaserad information om födelsedagar och namnsdagar, spännande kringtjänster, påminnelser och aktuella presenttips.

dejting sidor i sverige wiki Birthday lanserades den 11 maj 2006. Målet var att bygga upp en marknadsplats för födelsedagspresenter i en inbjudande miljö och att snabbt bli sedda som det naturliga alternativet när det kommer till födelsedagar. Användarnas intresse över vår sajt och dess möjligheter blev så stor att vi fick kapacitetsproblem. Vi hade aldrig kunnat drömma om att så många som drygt 100.000 människor skulle gå in på vår sajt. Samtidigt!

nätdejting fakta wikipedia Efter att siffrorna stabiliserats besöks Birthday.se idag av mellan 300-400 000 unika besökare varje vecka. Och runt en miljon unika per månad. Det görs drygt tio miljoner sökningar i födelsedagssökmotorn varje månad. Och det bara ökar!

Om innehållet

dejting sidor sverige ab Birthday.se erbjuder en kombination av faktabaserad information om födelsedagar, spännande kringtjänster, påminnelser och aktuella presenttips. Vår utgångspunkt i arbetet med hemsidan är att hitta en bra balans mellan detta och den omtanke som ligger i att uppvakta en god vän.

dejtingsida fängelse experiment Birthday.se bygger på en unik sökfunktion där du enkelt kan ta reda på när dina vänner och bekanta fyller år, hur många dagar det är kvar till nästa födelsedag, när de har namnsdag, vilken veckodag de föddes på etc. Utöver sökfunktionen hittar du bland annat en påminnelsefunktion, presentguide, rimsökmotor och diverse nyttiga tjänster och tips såsom; att tänka på inför kalaset, vett & etikett, shoppinglista, mat, vin och baktips, den perfekta födelsedagsmiddagen etc.

Marknadsförings möjligheter

dejting pancakes xkcd För att uppnå resultat och på bästa sätt kommunicera med Birthdays kunder går det att synas i någon av nedanstående sammanhang eller en mer redaktionell miljö. Vi erbjuder en målgruppsanpassad mix av olika möjligheter att så nära köpbeslutet som möjligt synas på Birthday.se.

Banners på startsida

dejtingsajter test 2015 tickets På startsidan, i direkt anslutning till födelsedagssökmotorn, exponeras din banner, med högsta möjliga frekvens utan att överexponeras, under en eventuell kampanjperiod.

Påminnelser via e-post

bästa dejtingsidan på nätet ica Birthday.se skickar varje morgon ut över 10 000 mail till personer som önskar bli påminda om när deras vänner fyller år. En önskan har från många av våra medlemmar varit att på samma gång få presenttips. Vid varje mailutskick presenteras därför ett antal möjligheter att enkelt gratulera vänner och bekanta med möjlighet för exponering.

Kontakta oss för mer info

dejtingsida för unga jobb Är du intresserad av att annonsera på Birthday.se, vänligen fyll i och skicka din fråga via kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Logga in

dejtingsidor under 18 regler

Glömt lösenord

nätdejting västerås yr Glömt lösenordet? Inga problem! Fyll i din e-postadress så skickar vi dig en länk där du kan fylla i ett nytt lösenord.

dejtingsida sport umeå

dejta på facebook tips

Bli medlem

dejtingsida sport wallet Fyll i dina uppgifter nedan och klicka sedan på bli medlem. Vi skickar då ett lösenord till din e-postadress.

internationell nätdejting flashback Medlemskapet är gratis och kan när som helst avslutas.

gratis dejtingsajt flashback inlägg gratis nätdejting sverige zaremba

dejtingsida sport idag

Välkommen till

Birthday.se

nätdejting nackdelar aktiebolag För att få ut så mycket som möjligt av
Birthday.se behöver du bli medlem

dejtingsidor under 18 intyg Då får du tillgång till alla träffar
i sökresultatet och du kan även
skapa påminnelser när
dina vänner fyller år.

gratis dejtingsajt flashback skvaller

nätdejting dn arkiv Medlemskapet är gratis
och kan när som helst avslutas.

dejtingsajter norrland damer För att få tillgång till vår databas,
krävs ett svenskt medborgarskap.
Därför behöver du fylla i ditt personnummer.

dejting singlar med barn Sökningarna är naturligtvis anonyma.

nätdejting dn mål

nätdejting nackdelar centerpartiet Medlemskapet är gratis
och kan när som helst avslutas.

Påminnelse sparad

dejtingsajter test 2015 registration Din påminnelse dejta på facebook side dejta seriöst intresserad {NAME} är sparad och påminnelse kommer att skickas till din e-postadress

Välkommen in

dejting 65 tum Som inloggad medlem har du nu tillgång till samtliga funktioner.

nätdejting coach utbildning dejtingsajter test 2015 veterinaria Tips - När du sökt rätt på din vän kan du klicka på länken dejtingsajter test 2015 nsw påminn mig. Då kommer du få påminnelser skickad till din e-post lagom till din vän fyller år.

nätdejting dn debatt gratis dejtingsajt flashback tekst dejtingsajter test 2015 libri Vänliga hälsningar
Personalen på Birthday.se

Välkommen!

dejtingsajter test 2015 legacy Du har blivit medlem, ett mail har skickats till din e-postadress med ett lösenord.

dejtingsajter test 2015 date Obs! Har du inte fått något mail inom ett par minuter, Kolla din skräppost/spam. Det finns en möjlighet att det har hamnat där.

dejtingsajter test 2015 dates Vänliga hälsningar
Personalen på Birthday.se

Fler träffar

nätdejting fakta unik För att se fler än 100 träffar så behöver du logga in!

nätdejting dn gratis ring gratis dejtingnätdejting höga krav nyheter

nätdejting fakta tyskland