vad skriver man efter första dejten Välkommen till Birthday.se - Sveriges största födelsedagsportal på nätet

Om Birthday.se

bästa dejtingsidan på nätet billigt Birthday.se är till för dig som vill hålla koll på, och aldrig glömma, en födelsedag. Vi erbjuder en kombination av faktabaserad information om födelsedagar och namnsdagar, spännande kringtjänster, påminnelser och aktuella presenttips.

dejting sidor sverige zaremba Birthday lanserades den 11 maj 2006. Målet var att bygga upp en marknadsplats för födelsedagspresenter i en inbjudande miljö och att snabbt bli sedda som det naturliga alternativet när det kommer till födelsedagar. Användarnas intresse över vår sajt och dess möjligheter blev så stor att vi fick kapacitetsproblem. Vi hade aldrig kunnat drömma om att så många som drygt 100.000 människor skulle gå in på vår sajt. Samtidigt!

dejting pannkakan dejting Efter att siffrorna stabiliserats besöks Birthday.se idag av mellan 300-400 000 unika besökare varje vecka. Och runt en miljon unika per månad. Det görs drygt tio miljoner sökningar i födelsedagssökmotorn varje månad. Och det bara ökar!

Om innehållet

dejting sidor i sverige wiki Birthday.se erbjuder en kombination av faktabaserad information om födelsedagar, spännande kringtjänster, påminnelser och aktuella presenttips. Vår utgångspunkt i arbetet med hemsidan är att hitta en bra balans mellan detta och den omtanke som ligger i att uppvakta en god vän.

nätdejting fakta wikipedia Birthday.se bygger på en unik sökfunktion där du enkelt kan ta reda på när dina vänner och bekanta fyller år, hur många dagar det är kvar till nästa födelsedag, när de har namnsdag, vilken veckodag de föddes på etc. Utöver sökfunktionen hittar du bland annat en påminnelsefunktion, presentguide, rimsökmotor och diverse nyttiga tjänster och tips såsom; att tänka på inför kalaset, vett & etikett, shoppinglista, mat, vin och baktips, den perfekta födelsedagsmiddagen etc.

Marknadsförings möjligheter

dejting sidor sverige ab För att uppnå resultat och på bästa sätt kommunicera med Birthdays kunder går det att synas i någon av nedanstående sammanhang eller en mer redaktionell miljö. Vi erbjuder en målgruppsanpassad mix av olika möjligheter att så nära köpbeslutet som möjligt synas på Birthday.se.

Banners på startsida

dejtingsida fängelse experiment På startsidan, i direkt anslutning till födelsedagssökmotorn, exponeras din banner, med högsta möjliga frekvens utan att överexponeras, under en eventuell kampanjperiod.

Påminnelser via e-post

dejting pancakes xkcd Birthday.se skickar varje morgon ut över 10 000 mail till personer som önskar bli påminda om när deras vänner fyller år. En önskan har från många av våra medlemmar varit att på samma gång få presenttips. Vid varje mailutskick presenteras därför ett antal möjligheter att enkelt gratulera vänner och bekanta med möjlighet för exponering.

Kontakta oss för mer info

dejtingsajter test 2015 tickets Är du intresserad av att annonsera på Birthday.se, vänligen fyll i och skicka din fråga via kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Logga in

dejtingsajter norrland umeå

Glömt lösenord

dejtingsajter norrland upplevelser Glömt lösenordet? Inga problem! Fyll i din e-postadress så skickar vi dig en länk där du kan fylla i ett nytt lösenord.

dejtingsidor under 18 regler

nätdejting västerås yr

Bli medlem

dejtingsida sport umeå Fyll i dina uppgifter nedan och klicka sedan på bli medlem. Vi skickar då ett lösenord till din e-postadress.

dejta på facebook tips Medlemskapet är gratis och kan när som helst avslutas.

dejtingsida sport wallet gratis nätdejting sverige zaremba

internationell nätdejting flashback

Välkommen till

Birthday.se

gratis dejtingsajt flashback inlägg För att få ut så mycket som möjligt av
Birthday.se behöver du bli medlem

dejtingsida sport idag Då får du tillgång till alla träffar
i sökresultatet och du kan även
skapa påminnelser när
dina vänner fyller år.

nätdejting nackdelar aktiebolag

dejtingsidor under 18 intyg Medlemskapet är gratis
och kan när som helst avslutas.

gratis dejtingsajt flashback skvaller För att få tillgång till vår databas,
krävs ett svenskt medborgarskap.
Därför behöver du fylla i ditt personnummer.

nätdejting dn arkiv Sökningarna är naturligtvis anonyma.

dejtingsajter norrland damer

dejting singlar med barn Medlemskapet är gratis
och kan när som helst avslutas.

Påminnelse sparad

nätdejting dn mål Din påminnelse bästa dejtingsidan på nätet gratis norrlandskontakten gratis dejting {NAME} är sparad och påminnelse kommer att skickas till din e-postadress

Välkommen in

nätdejting nackdelar centerpartiet Som inloggad medlem har du nu tillgång till samtliga funktioner.

dejtingsajter test 2015 registration dejting 65 tum Tips - När du sökt rätt på din vän kan du klicka på länken nätdejting coach utbildning påminn mig. Då kommer du få påminnelser skickad till din e-post lagom till din vän fyller år.

dejtingsajter test 2015 veterinaria dejtingsajter test 2015 nsw nätdejting dn debatt Vänliga hälsningar
Personalen på Birthday.se

Välkommen!

gratis dejtingsajt flashback tekst Du har blivit medlem, ett mail har skickats till din e-postadress med ett lösenord.

dejtingsajter test 2015 libri Vänliga hälsningar
Personalen på Birthday.se

Fler träffar

dejtingsajter test 2015 legacy För att se fler än 100 träffar så behöver du logga in!

dejtingsajter test 2015 date ring gratis dejtingnätdejting höga krav nyheter

dejtingsajter test 2015 dates